pastry.express

recipes and tips for easy cooking by Dimitris Chomatas

Μαρινάδα για Χοιρινό Κρέας

beer_mug_dark_vinyl_decal__00844Το χοιρινό κρέας είναι πολύ δημοφιλές.

Εκτός του οτι είναι νόστιμο είναι και οικονομικά προσιτό.

Μερικές φορές όμως μπορεί να είναι σκληρό η να έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά που συνήθως υπάρχει στα χοιρινά κρέατα.

Την λύση έρχεται να μας την δώσει η Μπύρα. Και πιο συγκεκριμένα η Μαύρη Μπύρα.

Μπορούμε να αδειάσουμε ενα μπουκάλι μπύρα  σε ενα σκεύος και να του προσθέσουμε 1 κουταλιά σπόρους Κέδρου μαζί με λίγους κόκκους Μπαχάρι και Μαύρο Πιπέρι.

Βυθίζουμε τις μπριζόλες η το χοιρινό κρέας στο υγρό και το αφήνουμε στο ψυγείο.

Μπορεί να μείνει σε αυτό ακόμα και 2 μέρες.

Οταν θελήσουμε να το μαγειρέψουμε, το βγάζουμε, το σκουπίζουμε και το ψήνουμε στην σχάρα η τον φούρνο

grilled-pork-chop-recipes.s600x600Το ανθρακικό της μπύρας θα εχει μαλακώσει το κρέας και θα είναι αφράτο.

Οι σπόροι Κέδρου,Μπαχαριού και Πιπεριού θα δώσουν ενα πολύ ιδιαίτερο και ευχάριστο άρωμα στο κρέας και δεν θα υπάρχουν δυσάρεστες μυρωδιές στο κρέας 

Advertisements

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: